Hodnocení obchodu

4,9 378 hodnocení
Přidat hodnocení
5
357x
4
18x
3
3x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 13.9.2019
+ Jsou rychlý

Avatar autora | 12.9.2019
Veselá komunikace obchodu, která ve Vás vzbudí ještě větší těšení na objednané zboží. Zboží dorazilo v běžném čase během pár dnů.
Avatar autora | 8.9.2019
+ Rychlé doručení, ve středu zaplaceno, v pátek doručeno.

Avatar autora | 7.9.2019
+ Videonávody na Youtube
+ Velký výběr doplňků
- Chybějící tištěný český návod (nahrazeno videonávodem)

Maximální spokojenos, videonávod je lepší jak tištěná verze. Zboží je perfektní a plně funkční a kompatibilní.
Avatar autora | 6.9.2019
Vše OK, ochota, dobré rady.
Avatar autora | 6.9.2019
+ Možnost osobního odběru v Chebu
+ Skvělá komunikace
- Méně kvalitní zboží

Bylo dodáno jedno světlo kde chyběl magnet na přichycení skla. Nicméně během pár dní bylo vyměněno za jiné. Výměna proběhla naprosto v pořádku. Obchod určitě doporučuji.
Avatar autora | 6.9.2019
+ Rychlost

Avatar autora | 1.9.2019
+ Flexibilita a dobrá komunikace s obchodem
+ Docela dobré ceny
+ Rychlost dodání (ve čtvrtek objednáno, v pátek expedováno, v pondělí bylo na poště)
+ Na webu jsou i užitečné informace pro používání nakoupeného zboží
+ Doručení zdarma při větší objednávce (nad 5000)
- Nepodporují doručení do zásilkovny ani do uloženky (pouze DPD Pickup)

Velmi příjemné překvapení a to jak v cenové hladině, tak i v rychlosti dodání a vstřícné komunikací. Navíc měli skladem to, co je u "velkých" obchodů (jedničky i dvojky) buď "na cestě" nebo "očekávané". Výhodou pro zákazníka je, že jde o specializovaný obchod, nejde jen o přesouvače krabic, ale obchodník o nabízeném zboží i něco ví.
Avatar autora | 1.9.2019
Se zbožím pracuje odborník, čemuž odpovídá nabídka a je tím pádem také schopen podat potřebné informace a vysvětlení, což považuji za velké plus tohoto shopu. Dalším bonusem jsou i články pro začátečníky, které jsou napsány formou přístupnou i úplným laikům, což není vždy jednoduché.
Avatar autora | 30.8.2019
Rychlost
Avatar autora | 30.8.2019
Přehledná nabídka, rychle vyřízená objednávka, naprostá spokojenost. Pokud budu ještě něco potřebovat, objednám zde.
Avatar autora | 29.8.2019
+ Rychlost. ALE pošta to je NEŠTĚSTÍ.

JK Avatar autora | 28.8.2019
výborný obchod, výborné jednání při reklamaci
Avatar autora | 28.8.2019
+ Rychlost, spolehlivost

Avatar autora | 28.8.2019
+ Rýchlost dodania
+ Starostlivosť o tovar (balenie a ochrana)

Avatar autora | 27.8.2019
+ Rozumí tomu, co prodávají. Dobře poradí. Ochota, vstřícnost... V případě reklamace bez zádrhelu a rychle řeší.

Avatar autora | 27.8.2019
+ Odborníci

Avatar autora | 26.8.2019
Vše proběhlo bez problémů.....
Avatar autora | 25.8.2019
+ Prostě nejlepší

Avatar autora | 24.8.2019
+ Rychlé vyřízení

Stránka 1 z 20 , položek celkem: 386