POZOR - skladem už jen pár sad žhavé novinky RODE Wireless GO miniaturního bezdrátového mikrofonu k mobilu, kameře i foťáku.

Hodnocení obchodu

4,9 278 hodnocení
Přidat hodnocení
5
263x
4
13x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 24.5.2019
Super
Avatar autora | 20.5.2019
Rychlá komunikace, zboží dobře zabaleno a rychle dodáno
Avatar autora | 19.5.2019
+ perfektní telefonická komunikace, ochota a vstřícnost

problém u doručovací společnosti - nepřišla SMSka k vyzvednutí. Eshop perfektně reagoval a vše vyřešil. Nevýhoda doručovatele nikoliv eshopu.
Avatar autora | 17.5.2019
+ poradí s výběrem vhodných komponentů
+ prozákaznický přístup

Nakupiji zde opakovaně.
Avatar autora | 17.5.2019
+ Rychle odeslani. Velmi dobra komunikace obchodu s klientem.
- Malo dorucovacich moznosti. Platba pri vyzvednuti pouze v hotovosti. Palec jde dolu.

Avatar autora | 17.5.2019
Ze strany obochodu vše super, akorát doručovatel, raději se nebudu vyjadřovat :)
Avatar autora | 13.5.2019
+ supr obchod má zajímavou nabídku

není problém z obchodem
Avatar autora | 13.5.2019
+ Skvělá komunikace, spousta doporučení a rad na základě vlastních zkušeností se zakupovaným zařízením...naprostá spokojenost, doporučuji:)
+ Pán se opravdu vyzná...

nic mě nenapadá....
Avatar autora | 12.5.2019
+ Rychle, spolehlivé, profesionální jednání

Avatar autora | 7.5.2019
+ Prostě se vyzná a umí udělat perfektní recenze na internetu takže je to perfektní rádce před koupí a i během užívání

Avatar autora | 6.5.2019
+ přehlednost, přesné popisky i kvalitní ilustrační fotografie, rychlá komunikace a včasné doručení

Avatar autora | 5.5.2019
+ dobrá konunikace
+ rychlé vyřízení

spokojenost
Avatar autora | 5.5.2019
+ Rychlost, řádná kvalita zboží, perfektní a vtipná komunikace. Naprostá spokojenost.

L Avatar autora | 4.5.2019
Super ochota, super výuková videa, když nakupuji tak jen a jen u mobilního režiséra, i kdyby jinde byla cena o dost nižší. O zákazníka se starají i po koupi, poradí a řeší problém. A hlavně také své nabízené zboží vyzkouší než jej dají na trh. Nejde jim totiž jen o peníze a pak zákazníku neotravuj. Obchod vřele doporučuji.
Avatar autora | 4.5.2019
Skvělý osobní přístup, schopnost hledat a nacházet řešení
Avatar autora | 3.5.2019
Perfektní komunikace obchodu. Profesionální přístup, snaha pomoci a poradit.
Avatar autora | 30.4.2019
+ rychlost dodání

Avatar autora | 27.4.2019
+ Pozitivní a vstřícná komunikace, znalost problematiky

Takhle kdyby fungovaly všechny internetové obchody, svět by byl krásnější :o)
Avatar autora | 26.4.2019
+ pečlivě zabaleno,rychlost dodání

MM Avatar autora | 25.4.2019
Mnoho chvály uz na vás zaznělo a ja se k nim musim jen pripojit. Nedokážu vyjádřit vděky za vaši vstřícnost, pomoc a v neposlední řadě přístup k jedinci. Miluju natáčení a miluju focení. Díky vám jsem svou zálibu mohla posunout zase o kousek dál. Nejen že jste mi sehnali Sparka v době kdy snad nikde nebyl ( barva ), ale ještě jste mi umožnili dodací lhůtu v kterou jsem ani nedoufala. Už vůbec nemluvě o vaši ochotě mi vždy poradit kdy jsem potřebovala. Obchod ktery jsem s vámi udělala v tak přátelském a lidském duchu mě asi nikdy nepřestane udivovat. Jste opravdu lidé na svém místě a to jak to děláte jen dokazuje že děláte co opravdu milujete. Veliké díky za to ze jste mi umožnili splnit si sen . Děkuju, děkuju, děkuju.....Jste nej

Stránka 1 z 15 , položek celkem: 285